Ha már az adófizetők pénzét költik, legalább árulják el, mit bénáznak már!

Ha már az adófizetők pénzét költik, legalább árulják el, mit bénáznak már!

Szabó Szabolcs megkérdezte, miért zárták le megint a most felújított Hárosi hidat. Semmi megnyugtató választ nem kapott. 

Szabó Szabolcs, Csepel-Soroksár ellenzéki országgyűlési képviselője írásbeli kérdéssel fordult az illetékes minisztériumhoz, hogy megtudja: konkrétan miért kellett lezárni a nemrég felújított és átadott Hárosi hidat (pontosabban a Deák Ferenc híd északi tagját) újból lezárni, és mikor várható a megnyitása?

Szabó Szabolcs: Hát konkrét választ nem sikerült adni.

Az országgyűlési képviselő szerint ezek után valószínűsíthetően igaz az a hozzá is eljutott pletyka, miszerint komoly statikai problémák adódtak a hídnál.

(Ennyi erővel írhatták volna azt is, hogy a helyzet "nem jó, de nem is tragikus".) Mondjuk én azért elvárnám, hogy ha az adófizetők pénzéből újítanak fel egy hidat, és azzal valamilyen komoly gond adódik, akkor legalább a probléma lényegét írják le. Ez nem államtitok. Persze értem, hogy a kivitelező, vagy a munkát engedélyező bénázását így akarják elfedni, de mégiscsak a mi adóforintjainkat költik.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.07.09

A MÁV-ra vár a Gubacsi híd

Szabó Szabolcs újabb Csepelt érintő ügyben tárta fel a valóságot. Most a Gubacsi híd felújításának járt utána. 

  • 2020.07.08

Orbán gerinctelen és kicsinyes bosszúja folytatódik Budapest ellen

A főváros még a turizmus támogatásából sem kap Orbán undorító bosszúhadjárata miatt. 

  • 2020.07.07

Elképesztően kínos, ahogy a saját bénaságát próbálja másra kenni Borbély Lénárd

Talán ha elkezdene végre dolgozni Csepelért, nem kéne mindig mindent Karácsony Gergelyre kennie. És nem égne be azzal, hogy valójában az ő hibája, amit másra kenne.