Koronavírusos lett Soroksár polgármestere

Koronavírusos lett Soroksár polgármestere

Két hét karantén vár Bese Ferencre. 

Hétfőn reggel koronavírusra utaló jeleket tapasztalt magán, ezért otthonmaradt és PCR tesztet csináltatott Bese Ferenc, Soroksár polgármestere. A teszt eredménye pozitív lett. Most két hét karantén következik - ezt közösségi oldalán közölte a polgármester. 

Szabó Szabolcs: "Mielőbbi gyógyulást, a karanténhoz pedig sok türelmet és kitartást kívánok!"

Csepel-Soroksár országgyűlési képviselője, Szabó Szabolcs Facebook-oldalán kívánt mielőbbi gyógyulást, a karanténhoz pedig sok türelmet és kitartást Besének. 

Az országgyűlési képviselő egyben arra kérte a Fidesz soroksári alapszervezetét, ne használják pártpolitikai célokra a kialakult helyzetet. A soroksári ellenzéki képviselők (akik nem fertőzöttek, valamint nem kerültek kontaktusba fertőzöttel) csak a dolgukat tették, amikor megjelentek a meghirdetett testületi ülésen. Ezért küldték őket oda a választók.

Nagyon nem korrekt dolog őket vádolni felelőtlenséggel, főleg akkor, amikor minden járványügyi előírást betartottak. Egyben újfent felhívom mindenki figyelmét, hogy vigyázzunk egymásra: hordjunk maszkot, lehetőleg kerüljük a nagy tömeget, mossunk gyakran kezet, a legenyhébb tünet esetén is hívjuk telefonon a háziorvosunkat!

 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.09.22

Horváth Csaba: Állítsa le a kormány az emberkísérletet a Puskás Arénában

Horváth Csaba (MSZP) Zugló polgármestere szerint amire a kormány készül, az nem focimeccs, hanem emberkísérlet. Azt kéri legyen zártkapus a szuperkupa.

  • 2020.09.18

A Fidesz-kormány kamuzik a Hajógyári-szigetre tervezett gát ügyében

Brutálisat csúsztatott a kormány a Magyar közlönyben megjelent határozatban.

  • 2020.09.16

Koronavírusos lett Soroksár polgármestere

Két hét karantén vár Bese Ferencre.