Dukán András: Közösen elhozzuk a XXI. századot a XXI. kerületbe

Dukán András: Közösen elhozzuk a XXI. századot a XXI. kerületbe

Új politikai kultúrát teremtünk, segíts, hogy ezt Csepelen is megvalósíthassuk! - jelentette ki Dukán András Ferenc, a Momentum csepeli önkormányzati képviselője.

Köszönjük a támogatást, folytatjuk a munkát, hogy közösen elhozzuk a XXI. századot a XXI. kerületbe. Új politikai kultúrát teremtünk, segíts, hogy ezt Csepelen is megvalósíthassuk!

- írta Facebook-oldalán a momentumos politikus. Hozzátette, hogy Orbán méregdrága és hazug konzultációs íveit továbbra is folyamatosan gyűjtik. De, ha csak beszélgetnél Csepel és az ország helyzetéről, akkor is megéri ellátogatnod a kitelepüléseikre. 

Keressetek a piacnál, az SZTK sarkánál, szombatonként 8 és 12 óra között, vagy a bp21@momentum.hu címen. Számítunk rátok!

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.09.25

Kézfertőtlenítőkkel segíti a védekezést a BKK a metróállomásokon

Tizenhárom forgalmas metróállomáson biztosítja az érintésmentes kézfertőtlenítés lehetőségét a Budapesti Közlekedési Központ (BKK), ezzel segítve a koronavírus-járvány elleni védekezést.

  • 2020.09.25

Budapest vezetése segítséget nyújt a turizmusnak, vendéglátásnak

Míg a Fidesz-rezsim belerúg a fővárosi vendéglátósokba, addig Karácsony Gergely és városvezetése valódi segítséget nyújt nekik. 

  • 2020.09.18

Szabó Szabolcs a csepeliek és soroksáriak üzenetét vitte Orbán irodájához

Több ezer csepeli és soroksári üzenetét vitte Orbán Viktornak az ellenzéki országgyűlési képviselő: Elég volt!