Hasznos infókat osztott meg Csepel önkormányzati képviselője

Hasznos infókat osztott meg Csepel önkormányzati képviselője

Kovács Dávid Attila utánajárt a Reggel utcába tervezett 2 db sebességcsillapító borda ügyének. 

Kikerül majd 2 db sebességcsillapító borda a Reggel utca 11-18. közötti szakaszra. A kérdés már csak az, hogy mikor - közölte Kovács Dávid Attila, Csepel ellenzéki önkormányzati képviselője.

Ennek kiderítése érdekében Kovács a jegyzőhöz fordult. A kapott válasz alapján a Reggel utca 11-18. szakasz lakó-pihenő övezetbe való tartozása miatt továbbra is támogatják a 2 db sebességcsillapító borda létesítését.

Elvben támogatják, de szinte semmi nincs még meg.

Kovács Dávid Attila azt is közölte, hogy nincs még terv, így nincs hatósági engedély sem a kihelyezésre. Fedezet is szükséges hozzá, tehát, egyelőre pénz sincs rá előirányozva. Mindezekért pedig az érintett lakók türelmét kéri a Városgazda. A képviselő hozzátette:

Tavaly novemberben arra tettem esküt, hogy a választókerületemben, az ÁMK környékén élőkön túl minden csepelit képviselni fogok. Ezért a mai napon azért írtam Jegyző úrnak (hivatalosan ezeket a beadványokat neki kell címezni), hogy a Városgazda telepítsen sebességcsillapító bordát a Rakéta utca - Jupiter utca kereszteződésénél is, mert a Krizantém utcai 6 borda miatt jelentősen megnövekedett a Rakéta utca forgalomterhelése és az ezzel összefüggő száguldozás az utóbbi időszakban. Remélem, hogy ott is mihamarabb segíteni tudunk majd az ott lakóknak.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.09.25

Kézfertőtlenítőkkel segíti a védekezést a BKK a metróállomásokon

Tizenhárom forgalmas metróállomáson biztosítja az érintésmentes kézfertőtlenítés lehetőségét a Budapesti Közlekedési Központ (BKK), ezzel segítve a koronavírus-járvány elleni védekezést.

  • 2020.09.25

Budapest vezetése segítséget nyújt a turizmusnak, vendéglátásnak

Míg a Fidesz-rezsim belerúg a fővárosi vendéglátósokba, addig Karácsony Gergely és városvezetése valódi segítséget nyújt nekik. 

  • 2020.09.18

Szabó Szabolcs a csepeliek és soroksáriak üzenetét vitte Orbán irodájához

Több ezer csepeli és soroksári üzenetét vitte Orbán Viktornak az ellenzéki országgyűlési képviselő: Elég volt!