Elkaszálta a városházi hajléktalanszálló ötletét a kormányhivatal

Elkaszálta a városházi hajléktalanszálló ötletét a kormányhivatal

Budapest Főváros Kormányhivatala inkább kockáztatja a hajléktalanok életét, csakhogy keresztbe tehessen Karácsony Gergelynek. Újabb szívtelen döntés egy embertelen kormánytól.

Megint az egyik legvédtelenebb és legkiszolgáltatottabb csoporton csattan az ostor. Hiába próbálta meg Karácsony Gergely, főpolgármester megoldani a koronavírus-fertőzésnek nagyon is kitett hajléktalanok helyzetét, a kormány meghiúsította ötletét. Csak a politikai harc számít nekik minden áron.

A fővárosi Városháza épületében szerette volna elszállásolni a járványügyi intézkedések miatt menedék nélkül maradt hajléktalanokat Karácsony Gergely.

Mivel a szűkös hajléktalanszállókban a sok esetben legyengült immunrendszerű emberekre az átlagosnál is nagyobb veszélyt jelent a koronavírus fertőzés a polgármester formabontó, de nagyon emberséges és teljesen működőképes ötlettel állt elő. A Városházán szállásolta volna el őket.

Korábban Csepelen egy fővárosi tulajdonú ingatlanban alakítottak volna ki hajléktalanszállót, de ezt megakadályozta a kerület fideszes polgármestere. A Nemzet Bírkózója, a leginkább pacalfőzési tudományáról elhíresült Németh Szilárd is belerúgott még egyet az otthontalanokba. Karácsony Gergelyt viszont nem érdekelte a szívtelen fideszesek akadékoskodása és előállt a városházi hajléktalanszálló kreatív megoldásával

Orbán csicskásai azonban megfúrták ezt a remek ötletet csak, hogy az ellenzéki főpolgármestert támadhassák.

A kormányhivatal álláspontja, hogy az elmúlt években sikeresen felépített és rekordokat döntő magyar turizmus szempontjából sem szerencsés a főpolgármester ötlete - írta kamuszagú indoklásában a Fővárosi Kormányhivatal.
Sára Botond fővárosi kormánymegbízott embertelen döntéséről van szó. Korábban ő és a kormányhivatal hagyták, hogy az öregekre halálos vírus elterjedhessen az idősotthonokban. Nem tesztelték a kórházakból hazaküldött idős betegeket, és nem látták el a kórházi dolgozókat megfelelő védőfelszereléssel.

 

Ezeknek nem számít más csak a személyes politikai érdekeik és a kicsinyes bosszú az önkormányzatokon, és első sorban Karácsony Gergely személyén.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.07.08

Túl szigorúnak tartja pofátlanul enyhe ítéletét a pedofil fideszes

Amerikában 5 év letöltendő börtön várna Kaleta Gábor fideszes pedofilra, itthon szabadon engedik, mégis enyhítésért fellebbezett a degenerált mocsok.

  • 2020.07.07

Ha a fideszes propagandista nem lenne ilyen buta, most nagyon szégyellné magát

Miért éreznek késztetést a fideszes "szakértők" arra, hogy bebizonyítsák, buták, de legalább hűek a Fideszhez?

  • 2020.07.07

8,5 milliárd forintot kapott a pénzünkből a Lázár János hobbitelkeként működő mezőhegyesi ménesbirtok

A vámpírkormányt nem érdekli a válság. Ha egészségügyre és oktatásra nincs pénz, a haverok kistafírozására akkor is költenek. Lázár János a vidékre elsuvasztott lóügyi miniszter sem járt rosszul.