Szabó Szabolcs a Te véleményedre is kíváncsi!

Szabó Szabolcs a Te véleményedre is kíváncsi!

Szavazz Csepel-Soroksár országgyűlési képviselőjének Facebook-oldalán!

A budapesti városvezetés azt javasolja, hogy szeptembertől 9.00-kor kezdődjön az oktatás az iskolákban. Így ugyanis csökkenthető a zsúfoltság a tömegközlekedési eszközökön.

Szabó Szabolcs most közösségi oldalán indított szavazást, hogy megtudja:

követői egyet értenek-e a javaslattal. 

Mint mindenki tapasztalhatja, a reggeli csúcsidőszakban a tömegközlekedési eszközökön utazók között nagyon sok az iskolába utazó diák. A budapesti városvezetés azt javasolja, hogy a zsúfoltság mérséklése érdekében az iskolák később kezdjék meg az oktatást. 

A becsléseik szerint ez akár ötödével is csökkenthetné a csúcsidőszakban utazók számát.

Ráadásul sokan várják őszre a koronavírus második hullámát, így a zsúfoltság mérséklése annak terjedését is mérsékelheti.

Elsősorban a gyerekes szülőktől kérdem: ön egyetértene ez ilyen javaslattal? Ha nem, akkor milyen feltételek teljesítése esetén tudná elfogadni?

- tette fel a kérdést az ellenzéki képviselő. Itt lehet szavazni:

 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.07.03

Rabszolgák leszünk: heti 7 nap munka, havi 1 szabadnap

A vészhelyzet lejárta után is marad a rabszolgatörvény, továbbfejlesztett verzióban. A Fidesz látástól jövő Mikulásig dolgoztatná a magyarokat.

  • 2020.07.03

Baromságok, akiket Orbán ma reggel mondott

Orbán Viktor péntek reggeli prédikációit heteken át nélkülöznünk kellett. Most aztán ömlesztve kaptuk a hülyeségeket. Szerinte a magyar ember tengerre vágyik, a migránsok terjesztik a koronavírust, a nyugat pedig egyre hanyatlik.

  • 2020.07.03

Újabb 7 milliárdot költ a Fidesz stadionépítésre, tovább sarcolják az önkormányzatokat

191 milliárdot tapsol el a kormány különböző beruházásokra. Sem a munkanélküliek, de az önkormányzatok sem kapnak semmit.