Szabó Szabolcs: Nagyon unalmas már, amit Orbánék művelnek

Szabó Szabolcs: Nagyon unalmas már, amit Orbánék művelnek

Keményen nekiment Orbán újabb pénzszóró konzultációjának Szabó Szabolcs független országgyűlési képviselő. Azt is megmondta, mit kéne valójában megkérdeznie Orbánnak a magyar emberektől.

Nagyon unalmas már ez a folyamatos sorosozás és kommunistázás - jelentette ki Szabó Szabolcs, Csepel-Soroksár független országgyűlési képviselője annak kapcsán, hogy Orbán Viktor bejelnentette, már megint nemzeti konzultációt indít. 

Most éppen a koronavírusról meg a gazdaság újraindításáról. Ja és persze Soros Györgyről is, mert a fideszes politikusok összeesküvés-elméletei szerint neki mindig van valami csúnya terve. 
Ezt egyébként a szokásos péntek reggeli Kossuth Rádiós propagandainterjújában jelentette be, ahol emellett futotta még kommunistázásra is. Nyilván. 

Szabó Szabolcs reagálásában azt is megüzente Orbánnak, miről kéne valójában megkérdeznie a magyar embereket:

Egy kérdést kellene csak feltenni, ha már konzultálni akar: egyetért-e azzal, hogy gazdasági újraindítás címszó alatt százmilliárdokkal tömjük ki Mészárost, Tiborczot, meg a többi oligarchát?

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.07.09

Civilek tüntettek plüssmackókkal a pedofil fideszes Kaleta botrányosan enyhe ítélete miatt

A plüssjátékok az ártatlan gyermekkort szimbolizálták.

  • 2020.07.09

Eddig 88 millió eurót költött a kormány az üresen álló trieszti kikötőre

Közpénz nem számít, csak legyen olaszországi kikötője a NER oligarcháinak. Több, mint 35 milliárd forint lehet a végszámla.

  • 2020.07.09

Dobrev: A jövő nagy vesztesét Orbán Viktornak hívják!

Amit Angela Merkel mondott, az jó Európának, jó Magyarországnak és nagyon rossz Orbán Viktornak - írta közösségi oldalán a Demokratikus Koalíció EP-képviselője.