Dukán: A fideszes propaganda akkor is hazudik, amikor kérdez

Dukán: A fideszes propaganda akkor is hazudik, amikor kérdez

A Momentum csepeli önkormányzati képviselője bemutatta, milyen undorító módon működik a fideszes propaganda.

Még a kérdésében is hazudik a fideszes propaganda. Ráadásul mindezt a csepeli adófizetők pénzéből teszi - jelentette ki Dukán András Ferenc, a Momentum csepeli önkormányzati képviselője Szabó Szabolcs hírlevelében.

Csepel-Soroksár független országgyűlési képviselője példás módon Dukán András írásának is helyet adott legújabb képviselői hírlevelében. A momentumos önkormányzati képviselő ebben a csepeli a Csepeli Hírmondó működését mutatta be.

Az adófizetők pénzéből fenntartott lap, miután nagynehezen hajlandó volt megkérdezni ellenzéki képviselő véleményét is egy ügyben, egyből egy fideszes hergelést választott témának. A hajléktalanszálló ügyét.

Az ígéret szerint 1200 karakterben írhatta le az ellenzéki képviselő a véleményét. Elvileg változtatás nélkül közölte volna a lap. Ehhez képest egy QR kód jelent meg az újságban. Dukán válaszából mindössze két rövid mondatot jelentettek meg. 

Tehát nem elég, hogy a kéthetente megjelenő önkormányzati pénzből kiadott újságban az ellenzéki vélemények nem jelenhetnek meg, a hírmondó szerkesztősége még át is verte a képviselőket.

Dukán András Ferenc ezért úgy döntött, Szabó Szabolcs hírlevelében közli a válaszát teljes terjedelmében. Mi pedig úgy döntöttünk, szintén változtatás nélkül közöljük a momentumos politikus válaszát:

A Csepeli Hírmondó kérdése (ami már önmagában sokat elmond az újságról):
"A fővárosi hajléktalanszállók jelenleg 52 százalékos kihasználtsággal működtek, így karantén kialakítása helyben megoldható. A veszélyhelyzetet kihasználva, karanténra hivatkozva, titokban mégis Csepelen akart új hajléktalanszállót nyitni Karácsony Gergely főpolgármester. A Főváros tájékoztatása szerint az épületben állagmegóvó munkálatok folynak. Önök támogatják vagy ellenzik, ha ismét megpróbálnak hajléktalanszállót vagy hasonló intézményt létrehozni Csepel központjában?"

Dukán András Ferenc válasza:

Hasonló téves állításokra már hetekkel ezelőtt reagáltam a polgármester úrnak, aki erre nem felelt. Ezzel elismerte, hogy nem igazak. Ellenzem, hogy állandó hajléktalanszálló nyíljon a központban, de erre nincs és nem is volt szándék a fővárosi önkormányzatban. Borbély Lénárddal ellentétben megkérdeztem őket erről. Az ügyben minden megtekinthető a Facebook oldalamon, ahol tájékoztatom a lakosságot a képviselői munkámról, hiszen a Hírmondó 7 hónapja most először ad lehetőséget megszólalni.

Borbély Lénárd és Németh Szilárd, azért hergel, mert terel: a lakosság nem kapott korrekt tájékoztatást a járvány adatairól, a védekezéssel is alig foglalkoztak. Közpénzből Karácsony ellen uszító táblákat helyeztek ki, ahelyett, hogy a kormány által Csepeltől elvont 220.000.000 forintról beszéltek volna. A kormány azt tervezi, hogy jövőre is ezt teszi. Határozatot terjesztek be, hogy a csepeli testület álljon ki a csepeliek adójának elvonása ellen. A szavazáson kiderül: Borbély Lénárd számára Csepel vagy a Fidesz az első! 

Elszomorít, hogy a Fidesz-KDNP csepeli képviselői a keresztény értékrendre szégyent hozva, a legkiszolgáltatottabbak ellen szított gyűlöletből kívánnak politikai tőkét kovácsolni!

Dukán András Ferenc írásában végül kijelentette:

"Legyen ez tanulság mindenkinek: gondoljon ezekre, amikor a tévében, rádióban, újságokban tényként közölt állításokat olvas. Nem a csepeli hírmondó az egyetlen közpénzből fenn- tartott propagandalap."

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.09.22

Horváth Csaba: Állítsa le a kormány az emberkísérletet a Puskás Arénában

Horváth Csaba (MSZP) Zugló polgármestere szerint amire a kormány készül, az nem focimeccs, hanem emberkísérlet. Azt kéri legyen zártkapus a szuperkupa.

  • 2020.09.18

A Fidesz-kormány kamuzik a Hajógyári-szigetre tervezett gát ügyében

Brutálisat csúsztatott a kormány a Magyar közlönyben megjelent határozatban.

  • 2020.09.16

Koronavírusos lett Soroksár polgármestere

Két hét karantén vár Bese Ferencre.