Szabó Szabolcs Borbély Lénárdnak: Ennél mélyebbre politikusnak már nem lehet süllyedni

Szabó Szabolcs Borbély Lénárdnak: Ennél mélyebbre politikusnak már nem lehet süllyedni

Csepel-Soroksár független országgyűlési képviselője nem hagyta szó nélkül azt az ocsmány gyűlöletkeltést, amit a fideszes polgármester és társai művelnek. 

Borbély Lénárd és társai napok óta azzal hergelik a csepeli lakosokat, hogy Karácsony Gergely főpolgármester hajléktalanszállót hozna létre. Kommunikációjával nem csak Karácsony Gergely ellen hergel, de az elesett, alacsony érdekérvényesítő képességgel rendelkező, éppen ezért támogatásra szoruló hajléktalanok ellen is. 

Ennél mélyebbre politikusnak már nem lehet süllyedni!

Ezt az aljas kapálózást, amit Csepel polgármestere művel, Szabó Szabolcs országgyűlési képviselő sem hagyta annyiban. Közösségi oldalán úgy fogalmaz, a "csepeli fideszes városvezetés megtalálta a koronavírus-járvány elleni küzdelem hatékony eszközét: aláírásokat gyűjt a hajléktalanok ellen. Gratulálok! Ennél mélyebbre politikusnak már nem lehet süllyedni.

Erősen tudnám javasolni Borbély Lénárdnak, hogy a zsigeri gyűlölet szítása helyett inkább vásároljon maszkokat, és lássák el védőfelszereléssel a csepelieket. Mi ezt tesszük."

Szabó egyébként nem a levegőbe beszél. Többször beszámoltunk már arról, hogy az országgyűlési képviselő csepeli civilek és ellenzéki képviselők segítségével folyamatosan maszkokat visz a rászorulóknak. Már közel 6600 darabot osztott így ki.

Szomorú, hogy a kerület polgármestere ismét a megszokott fideszes módszerhez nyúlt: valódi munka, az emberek valós problémáinak megoldása helyett csak ostoba gyűlöletkeltésre, ellenségkép-gyártásra futja.

Végül pedig a Csepeli vagyok nevű Facebook-csoportból idéznénk egy reménykeltő kommentet a témában, ami bizonyítja: Borbély Lénárd nagyon mellélőtt. A csepeli polgárok nem vevők az ócska uszításra.

A levélből kiderül, hogy akit ideköltöztetnek, azokra intézmény elhagyási tilalom lesz érvényben. A karitatív szervezet gondozza őket, a főváros pedig gondoskodik az ellátásukról. A jelen helyzetben azt várnám a csepeli polgármestertől, hogy tiltakozás helyett ajánlja fel a segítségét.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.07.13

Mutatjuk ki lett Csepel díszpolgára

Azt a tapló Tarlóst nevezte ki díszpolgárának Csepel vezetése, akit nagy fölénnyel küldtek nyugdíjba októberben a budapestiek.

  • 2020.07.10

Tudtad? Már idén elkészülhet az Ady út - Duna u. kereszteződésben az új átkelő

Szabó Szabolcs újabb csepeli és soroksári közlekedési beruházásokkal kapcsolatos ügyeknek járt utána.

  • 2020.07.09

A MÁV-ra vár a Gubacsi híd

Szabó Szabolcs újabb Csepelt érintő ügyben tárta fel a valóságot. Most a Gubacsi híd felújításának járt utána.