Orbánék még mindig nem függesztették fel a légi közlekedést Kína és hazánk között

Orbánék még mindig nem függesztették fel a légi közlekedést Kína és hazánk között

Hihetetlen felelőtlenség, de a koronavírus terjedése ellenére még mindig jár repülőgép Magyarország és Kína között. Mégis miért nem függesztette még fel a kormány a közvetlen polgári légi közlekedést?

Szabó Szabolcs Csepel-Soroksár országgyűlési képviselője Facebook-oldalán világított rá, hogy február 28-án pénteken újabb repülőgép fog érkezni Kínából.

Szabó Szabolcs: Felfoghatatlan, miért jöhet még repülőgép Kínából.

A Kínából induló új koronavírus folyamatosan terjed. Több európai ország éppen ezért már rég megszüntette a közvetlen polgári légi közlekedést Kínával.

Orbán Viktor és alkalmatlan bandája ezzel szemben tétlen. Még mindig nem függesztette fel a légi közlekedést Kína és hazánk között. 

A független országgyűlési képviselő azt is leírta, korábban már rákérdezett erre a kormánynál. Írásbeli kérdést küldött hogy megtudja, mikor szüntetik már meg a közvetlen polgári légi közlekedést Kínával.

Néhány maratoni hosszúságú sajtótájékoztató, a lázmérők bevetése, valamint fertőtlenítőszerek kihelyezése nem fogja megfékezni a vírus terjedését.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.05.28

Szabó Szabolcs rámutatott: Orbánék nagyon trükkösen szüntetik meg a válsághelyzetet

Csepel-Soroksár független országgyűlési képviselője szemléletesen mutatta be Orbán trükközését.

  • 2020.05.28

DK: a kormány adja vissza az önkormányzatoktól elvett forrásokat!

A Demokratikus Koalíció arra szólítja fel a kormányt, hogy adja vissza az önkormányzatoknak a koronavírus-járvány során tőlük elvett forrásokat.

  • 2020.05.28

DK: Így fizetik ki Ádernek a felhatalmazási törvény aláírását?

A dübörgő gazdasági válság közepén 5 milliárd forintot ad a kormány hálából Áder János veszteséges alapítványának - Így fizetik ki az új felhatalmazási törvény aláírását? Tette fel a kérdést a Demokratikus Koalíció.