Szabó Szabolcs: Boldog meg Simonka miként lehet még mindig képviselő?

Szabó Szabolcs: Boldog meg Simonka miként lehet még mindig képviselő?

A fideszesek inkább a közpénzt lenyúló politikusok kasztrálását kezdeményezzék - világított rá Csepel-Soroksár országgyűlési képviselője.

Én azt nem értem, hogy Boldog meg Simonka miként lehet még mindig képviselő? Ők tipikusan azok az emberek, akik belenyúltak a közös kasszába, és Pokorni anno az ilyen esetekre ígérte meg azt, hogy le fogják vágni az érintettek kezét. Hát ezeknek eddig a haja szála sem görbült.

- reagált Szabó Szabolcs Boldog István legújabb kirohanására. A 444 írta meg, hogy három radikális törvényjavaslatot tett le a Fidesz-frakció asztalára Boldog István. A Mezőtúri Városi Televízió műsorában Boldog kijelentette: „A pedofilok, hogy kasztráljuk őket, már egy régi javaslatom".

Erre reagált Csepel-Soroksár független országgyűlési képviselője Facebook-oldalán. Szabó szerint Boldog baromságokat beszél. Most például Boldog a pedofilok büntetéséről beszél, miközben illene tudnia, hogy a pedofília nem büntetőjogi kategória. Nem is szerepel ez a szó a büntető törvénykönyvben. Szabó kifejtette: A pedofília azt jelenti, hogy valaki gyerekek iránt érez szexuális vonzalmat. Ez egy mentális zavar, amit szakemberrel kezeltetni kell. Büntetni azt kell, ha egy felnőtt gyereket bántalmaz szexuálisan, illetve erről készült felvételeket gyűjt. Majd hozzátette:

"Akkor érezném őszintének Boldog kezdeményezését, ha a közpénzt lenyúló politikusok kasztrálását kezdeményezné. Van egy érzésem, hogy ezt nem fogja megtenni. Ez így ebben a formában csupán egy uborkaszezonra szánt tanyasi hőbőrgés."

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.09.25

Stadionügyi miniszteri biztost ültetnek a fociakadémiák nyakára

Orbán kitalálta, Kásler pedig kinevezte a kifejezetten a sportakadémiákra szakosodott miniszteri biztost. Az oka is megvan, hogy miért.

  • 2020.09.25

Szavazzon: tök ciki, amit Szijjártó művel, de vajon szándékos is?

Azt eddig is tudtuk, hogy a külügyminiszter szereti a luxusjachtozást és szívesen száll rendőrségi helikopterre is. Most a Continental új gumitesztpályáján repesztett egy átalakított luxusterepjáróval.

  • 2020.09.25

Szabó Tímea: az összefogás ereje le tudja győzni a legalávalóbb fideszes érdeket is

A Fidesz-kormány végleg meghátrált a Hajógyári-szigetre tervezett gát ügyében. Maradnak a fát, futnak a csicskák!